Kupite naočare

PORUČITE NAOČARE PREKO COLORLITE ONLINE OPTIKE

Poštovani pacijenti, na ovoj strani možete započeti Vašu registraciju i poručiti Colorlite naočare za korekciju daltonizma.

Pre kupovine naočara bitno je da ste odradili kompletan oftalmološki pregled u našem Zavodu Egzakta Medika, koji podrazumeva opšti oftalmološki pregled i specijalni pregled za daltonizam. Nakon tog pregleda, a u skladu sa dijagnozom (dioptrijom, oblikom i stepenom daltonizma) i staklima koje Vam je lekar oftalmolog prepisao, možete pristupiti poručivanju naočara preko našeg sajta. Ukoliko još uvek niste odradili pregled, isti možete zakazati na broj telefona (+381) 064/342 95 21.

 

Da biste kupili Colorlite naočare online preko našeg sajta, neophodno je da se preko linka “PORUČITE COLORLITE NAOČARE” registrujete i izvršite porudžbinu, ostavljajući Vaše podatke o adresi stanovanja koje ste ostavili i na pregledu, kako bi stakla za naočare mogle da stignu na Vašu adresu na kojoj živite.

 

Naočare je potrebno platiti u trenutku poružbine preko sajta ili sutradan na tekući račun broj 160-5100101783335-68 (Banka Intesa) na ime Anita Kovačić Popović sa naznakom “Colorlite naočare. Iznos za uplatu je 300 eura u dinarskoj protivvrednosti.

 

Uplatnicu možete pogledati i preuzeti klikom na sliku sa desne strane…

 

Od trenutka porudžbine i uplate novca, pa do pristizanja stakala za naočare na Vašu adresu stanovanja potrebno je da prođe u proseku 15-20 dana. Pošiljku u svakom trenutku možete pratiti uz pomoć koda koji će Vam biti dostavljen nakon slanja paketa na email adresu koju ostavljate prilikom registracije u online prodavnici.

Preuzmite primer uplatnice

Free WordPress Themes